SNELLE REFERENTIEGIDS - Bauknecht BFC 3B+26 Manual

Sponsored Links

Snelle Handleiding Manual Summary


Search in this Manual:

SNELLE REFERENTIEGIDS - Page 1

1 NL SNELLE REFERENTIEGIDS HANDLEIDING DANK U WEL VOOR UW AANKOOP VAN EEN BAUKNECHT PRODUCT . Voor verdere assistentie kunt u het apparaat registeren op: www.bauknecht.eu/register U kunt de Veiligheidsinstructies en de Gids voor Gebruik en Onderhoud downloaden van onze website http://docs.bauknecht.eu en de instructies aan de achterzijde van dit boekje opvolgen. Lees voordat u het apparaat gaat gebruiken zorgvuldig de gids voor Gezondheid en Veiligheid . PRODUCTBESCHRIJVING APPARAAT 1. Bovenste rek 2. Opvouwbare kleppen 3. Afstelen hoogte bovenste rek 4. Bovenste sproeierarm 5. Onderste rek..

ZOUT, GLANSSPOELMIDDEL EN VAATWASMIDDEL - Page 2

2 EERSTE GEBRUIK ZOUT, GLANSSPOELMIDDEL EN VAATWASMIDDEL A ADVIES MET BETREKKING TOT HET EERSTE GEBRUIK Verwijder na het installeren de stoppen uit de rekken en de elastische borgelementen uit het bovenste rek. HET ZOUTRESERVOIR BIJVULLEN Het gebruik van zout voorkomt de vorming van KALKAANSLAG op het vaatwerk en op de functionele onderdelen van de machine. • Het is belangrijk dat het zoutreservoir nooit leeg is. • Het is belangrijk dat de hardheid van het water wordt ingesteld. Het zoutreservoir bevindt zich in het onderste deel van de afwasmachine ( zie BESCHRIJVING PROGRAMMA ) en moe..

BESCHRIJVING PROGRAMMA'S - Page 3

3 NL PROGRAMMATABEL De gegevens van het ECO-programma worden gemeten onder laboratoriumomstandigheden, volgens de Europese norm EN 50242. *) Niet alle opties kunnen tegelijkertijd gebruikt worden. **) De duur van het programma die op het scherm of in het boekje staat is een schatting, berekend onder normale omstandigheden. De werkelijke tijd is afhankelijk van vele factoren, zoals de temperatuur en de druk van het toevoerwater, de kamertemperatuur, hoeveelheid vaatwasmiddel, de hoeveelheid en soort lading, evenwicht van de lading, extra gekozen opties en de kalibratie van de sensor. De kali..

(zie BEDIENINGSPANEEL) - Page 4

4 OPTIES EN FUNCTIE OPTIES kunnen direct worden geselecteerd door het indrukken van de daarbij behorende toets (zie BEDIENINGSPANEEL) . HALVE LADING Als er niet veel vaatwerk is kan er een programma "halve lading" worden gebruikt, om water, elektriciteit en vaatwasmiddel te besparen. Selecteer het programma en druk op de toets "HALVE LADING": het controlelampje gaat branden. Druk op de toets HALVE LADING om deze optie uit te schakelen. Vergeet niet om de hoeveelheid vaatwasmiddel te halveren. TOETSVERGRENDELING Door een lange druk (3 seconden) op de HALVE LADING toets wordt de TOETSVERGREND..

DAGELIJKS GEBRUIK - Page 5

5 NL DAGELIJKS GEBRUIK 1. WATERAANSLUITING CONTROLEREN Controleer of de afwasmachine is aangesloten op de waterleiding en of de bovenkant open is. 2. DE AFWASMACHINE INSCHAKELEN Druk op de toets AAN/UIT . 3. DE REKKEN VULLEN (zie REKKEN VULLEN) 4. HET VAATWASMIDDELMIDDELDOSEERBAKJE VULLEN (zie PROGRAMMATABEL). 5. HET PROGRAMMA KIEZEN EN DE CYCLUS AANPASSEN Selecteer het meest geschikte programma in overeenstemming met het soort serviesgoed en het niveau van vervuiling (zie BESCHRIJVING PROGRAMMA) door de P -toets in te drukken. Selecteer de gewenste opties (zie OPTIES EN FUNCTIES) . 6. STAR..

DE HOOGTE VAN HET BOVENSTE REK AFSTELLEN - Page 6

6 REKKEN VULLEN BOVENSTE REK Laden van kwetsbaar en licht vaatwerk: glazen, kopjes, schoteltjes, lage saladekommen. (laadvoorbeeld voor het bovenste rek) DE HOOGTE VAN HET BOVENSTE REK AFSTELLEN De hoogte van het bovenste rek kan worden afgesteld: hoge stand voor groot serviesgoed in de onderste mand en lage stand om optimaal gebruik te maken van de opklapbare steunen, door het creëren van meer ruimte naar boven en botsen met de items die in het onderste rek zijn geladen te voorkomen. Het bovenste rek is uitgerust met een hoogteversteller bovenste rek (zie afbeelding) , zonder op de hefbom..

HET FILTERSYSTEEM REINIGEN - Page 7

7 NL REINIGING EN ONDERHOUD HET FILTERSYSTEEM REINIGEN Reinig het filtersysteem regelmatig, zodat de filters niet verstoppen en het afvalwater correct weg stroomt. Het filtersysteem bestaat uit drie filters die voedselresten uit het afwaswater verwijderen en vervolgens het water opnieuw laten circuleren: houd ze goed schoon, voor de beste wasresultaten. De afwasmachine mag niet worden gebruikt zonder filters of als het filter is losgeraakt. Controleer het filtersysteem na meerdere wasbeurten en reinig het eventueel grondig onder stromend water, met een niet-metalen borstel en volgens de ond..

Uw afwasmachine werkt mogelijk niet goed. - Page 8

8 PROBLEMEN OPLOSSEN ONDERHOUD EN HANDLEIDING VOOR PROBLEEMOP- LOSSING Zie voor informatie, onderhoudsprocedures en probleemoplossing de Gids voor Gebruik en Verzorging . De Gids voor Gebruik en Verzorging kan worden verkregen bij: • Consumentenservice; kijk voor het telefoonnummer in het garantieboekje. • downloaden van website: docs.bauknecht.eu • gebruik QRcode: TECHNISCH GEGEVENSBLAD De technische gegevens over het energieverbruik kunnen worden gedownload van de website: docs.bauknecht.eu CONTACT OPNEMEN MET DE CONSUMENTENSERVICE Wanneer u contact opneemt met de consumentenservice..

1
NL
SNELLE REFERENTIEGIDS
HANDLEIDING
DANK U WEL VOOR UW AANKOOP VAN EEN
BAUKNECHT PRODUCT
. Voor verdere assistentie kunt
u het apparaat registeren op:
www.bauknecht.eu/register
U kunt de Veiligheidsinstructies en de Gids voor Gebruik
en Onderhoud downloaden van onze website
en de instructies aan de
achterzijde van dit boekje opvolgen.
Lees voordat u het apparaat gaat gebruiken zorgvuldig de gids voor Gezondheid en Veiligheid .
PRODUCTBESCHRIJVING
APPARAAT
1.
Bovenste rek
2.
Opvouwbare kleppen
3.
Afstelen hoogte bovenste rek
4.
Bovenste sproeierarm
5.
Onderste rek
6.
Bestekkorf
7.
Onderste sproeierarm
8.
Filtersysteem
9.
Zoutreservoir
10.
Doseerbakjes vaatwasmiddel en
glansspoelmiddel
11. Typeplaatje
12. Bedieningspaneel
0000 000 00000
Service:
1
2
3
4
5
6
11
13
7
12
10
8
9
BEDIENINGSPANEEL
1.
Aan-Uit/Reset-toets met controlelampje
2.
Programmakeuzetoets met controlelampje
3.
Toets HALVE LADING met controlelampje / Toetsenvergrendeling
4.
Controlelampje ECO-programma
5.
Controlelampje toetsenvergrendeling
6.
Display
7.
Nummer programma en controlelampje resterende tijd
8.
Controlelampje tablet (tab)
9.
Controlelampje gesloten waterkraan
10.
Controlelampje bijvullen glansspoelmiddel
11.
Controlelampje zout bijvullen
12.
Toets TURBO met controlelampje / Tablet (Tab)
13.
Uitsteltoets met controlelampje
14.
Start/Pauze-toets met controlelampje / Waterafvoer
3
1
2
8
13
14
5
4
6
7
1011
12
9


Related Models

There are Total 4 Manuals For BFC 3B+26.